Behoefte aan persoonlijke online één-op-één begeleiding en training op het gebied van content creatie, management, social media en branding?

Vaak heb je het als student, werknemer of zelfs ondernemer te druk met je dagelijkse verantwoordelijkheden..

Daarom is het vaak lastig om tussendoor digitale vaardigheden aan te leren, de juiste boodschap te delen, overtuigende, online communicatie te gebruiken, of simpelweg professioneel over te komen.

Steeds meer zie je de ‘online wereld’ in onze samenleving in grote mate toenemen. De flexibele Één-op-één Begeleiding kan daarom het verschil voor je maken in deze online wereld!

Verandering is kostbaar, leidt als de eigenaar

‘Heb jij als student, werknemer of ondernemer interesse om je digitale vaardigheden flexibel en voor mooie prijs verder te ontwikkelen?’

Ik help je en leer je graag bij met deze unieke één-op-één begeleiding, inclusief social media training, opstellen van een contentplan, content creatie, uitleg communities en branding.

Met een online en offline netwerk van in totaal +5000 connecties, tientallen één-op-één sessies, succesvolle campagnes en jaren ervaring op het gebied van social media, kan ik de kennis van basis tot gevorderd met je delen.

Daarbij maak ik gebruik van de juiste social media kanalen, netwerktechnieken, tools en vaardigheden die aansluiten op de doelen die je wilt behalen. Kom met mij in gesprek!

‘Heb je als ondernemer moeite met het plannen van een strategie?’

Wij duiken samen de diepte in om online je communicatiemiddelen, vaardigheden en bereikbaarheid zo optimaal mogelijk te gebruiken. Hiermee gaan we  persoonlijk met elkaar in gesprek over jouw onderneming en personal branding, met als doel samen de juiste doelgerichte invalshoeken te vinden.

Wij stellen een persoonlijk traject op aan de hand van een gesprek, daarmee kunnen we samen bepalen welke richting we op gaan.

In een veranderende wereld met perspectieven zijn er altijd winnaars, maar ook verliezers..

Ben jij de winnaar die ik zoek?

Voor vragen over ‘Één-op-één begeleiding’ neem contact met me op.

Specialisaties

  • Social media kanalen
  • Contentplan maken
  • Content creatie
  • Branding tips & tricks
  • Presentaties op maat.
mentor

Wat nog meer?

Het online traject heeft een duur van 4 weken waarvan één creatieve brainstormsessie en drie sessies één-op-één begeleiding. Daarmee gaan we inhoudelijk in op de benoemde specialisaties. Met als conclusie; flexibel je doelen te kunnen behalen met een open-mindset.

Lees hier mijn> Blog.

Contact me via > LinkedIn.

Interesse of vragen?

Maak een afspraak!
Zoeken