5 Redenen Om Een Professionele Tekstschrijver In Te Huren

Van je telefoon, tot je laptop of het lezen van een nieuwsbericht..

Teksten vind je overal om je heen..

Of je het nou vervelend vindt of niet.. 

Het doel is om jouw aandacht te trekken..

Een Professionele Tekstschrijver heeft daarom precies dit doel..

Jou aandacht is tijd waard, en met jouw tijd ontstaan beslissingen..

Zeker in de marketing is het bovendien van belang om de aandacht te trekken van de doelgroep..

Ik heb daarom een aantal redenen op een rijtje gezet waarom het inhuren van een Professionele Tekstschrijver belangrijk is..

Coffee and Laptop | Free Stock Photo | LibreShot

5 Redenen Om Een Professionele Tekstschrijver In Te Huren:

1. Overtuigende Content Marketing

Een Professionele Tekstschrijver kan met korte en lange zinnen de lezer doen overtuigen tot het ondernemen van actie. Als je website minder conversies krijgt is dat vrij zonde, en al helemaal als er veel werk is gestopt in het schrijven van professionele teksten. Naast SEO (Macro) is de overtuiging en structuur van de tekst (Micro) het belangrijkste middel om de lezer te activeren voor een bepaalde actie.

2. Het Opbouwen van Merkontwikkeling

Merken hebben een bepaalde manier van schrijven. Met merknamen zijn slogans ook zeer populair, heb je ooit gelet op de slogan “Ik ben toch niet gek” van de Media Markt? Nee? Je moet namelijk wel heel ‘gek’ zijn als je een gratis spel bij een nieuwe Playstation normaal vindt. Allemaal trucs om je onderbewustzijn te triggeren aan het merk te denken.

3.  Meer Mogelijkheden tot Creativiteit 

Een Professionele Tekstschrijver kan bovendien met eigen ervaring, resultaat en creativiteit de aandacht trekken door het gebruiken van woorden en zinnen in een boodschap met een ander perspectief. Een externe tekstschrijver heeft daarom een andere visie dat een onderneming meer ruimte kan geven om creatieve content strategieën, advertenties of webteksten te plaatsen.

4. Efficiënte Communicatie

De manier van communiceren naar je doelgroep laat zien dat je ergens voor staat en die waarde levert. Een professionele tekstschrijver luistert en observeert voordat hij of zij begint met het schrijven van een lange of korte tekst. Het doel is om met zo min mogelijk woorden, de juiste boodschap te omschrijven met het beste resultaat voor optimale online zichtbaarheid en unieke content. Keep it plain and simple.

5. Inzicht in Klantengedrag

Ga in overleg met een Professionele Tekstschrijver en kom erachter hoe je klant denkt over je product, service of zelfs over jou zodat je hierop kunt inspelen. Zo krijg jij meer vertrouwen in de waarde die je levert in je onderneming, en kun je het ook nog eens onderbouwen. Werkt veel beter toch? Krijg niet alleen meer klanten, maar wees ook bereid meer te bieden dat beter aansluit op de wensen van je klant.

Wil je meer weten of een online afspraak maken? Contact me hier.

Meer over mij als SEO-Professioneel Tekstschrijver? Klik hier.

LinkedIn: Ramon Rahangmetan

Zoeken